• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

KUMAŞ ALAN YERLER | DOKUMA KUMAŞ ALANLAR | ÖRME KUMAŞ ALANLAR | PENYE KUMAŞ ALANLAR | KUMAŞ ALIM |

HERTÜRLÜ KUMAŞ ALANLAR | 05322482372 |

Üyelik Girişi
Ürün ve Hizmetler
Site Menüsü
Site Haritası
Takvim

İnterlok Kumaş Özellikleri Nelerdir?

İnterlok Kumaş Nedir? İnterlok Kumaş Alanlar? 05356519107

İnterlok Kumaş Özellikleri Nelerdir? 
İnterlok Kumaş ile Dikiş Çalışması
İnterloklara Uygun Örme Kumaş
Üç İplik Örme Kumaş Alanlar 
Jarse Örme Kumaş Alanlar 
Ribana Örme Kumaş Alanlar 
İnterlok Örmenin Endüstriyel Önemi
İntelok Kumaş Satıcıları Perspektifinden Üretim
İnterlok örme kumaş ile dikiş yaparken birkaç şeyi aklınızda tutmalısınız 
İnterlok Örme Kumaş Uygulama Alanları
İnterlok Kumaş Üreticileri Nasıl Bir Yol İzler
İlmek Koordinasyonu
Dikiş Döngüsü
Dikiş Uzunluğu
Örme Kumaş Fabrikası Hataları
Örme Kumaşların Kıvrılması
İnterlok Üretimi Yapan Yerler İçin Teknik Hatalar
İnterlok Kumaş Nasıl Olur?
İnterlok Kumaş Kullanım Alanları
İnterlok Kumaş Fiyatları
İnterlok Kumaş Sağlıklı mı?
İnterlok kumaş nedir?
İnterlok kumaş pijama yapmak için kullanışlı mıdır? 
İnterlok kumaştan tayt olur mu?
İnterlok kumaş kalın mı?
İnterlok kumaş kışlık mı? Yazlık mı?
İnterlok kumaş kullanım alanları nelerdir?
İnterlok kumaş Bursa ilinde satılır mı?
İnterlok kumaş fiyatları Bursa ilinde ne kadardır?
Çelik interlok kumaş fiyatları hakkında bilgilere nasıl ulaşılabilir?
Çelikli interlok kumaş satanlar nerededir? 
Sorularına cevap bulmak için “Tekstil Bilgilendirme Atölyesi” yazılarını takip edin… Şimdi size interlok kumaşlar hakkında biraz bilgi verelim!

İnterlok Kumaş Nedir?

İnterlok Kumaş Nedir?
Pembe İnterlok Kumaş Alanlar 
İnterlok kumaş ne demek diyen, bu başlıkta onu açıklayacağız. İnterlok örme kumaş çift örgü çeşididir. İnterlok İnterlok Kumaş Nedir? İnterlok Kumaş Alanlar? İnterlok Kumaş Özellikleri Nelerdir?  İnterlok Kumaş ile Dikiş Çalışması İnterloklara Uygun Örme Kumaş Üç İplik Örme Kumaş  Jarse Örme Kumaş  Ribana Örme Kumaş  İnterlok Örmenin Endüstriyel Önemi İntelok Kumaş Satıcıları Perspektifinden Üretim İnterlok örme kumaş ile dikiş yaparken birkaç şeyi aklınızda tutmalısınız  İnterlok Örme Kumaş Uygulama Alanları İnterlok Kumaş Üreticileri Nasıl Bir Yol İzler İlmek Koordinasyonu Dikiş Döngüsü Dikiş Uzunluğu Örme Kumaş Fabrikası Hataları Örme Kumaşların Kıvrılması İnterlok Üretimi Yapan Yerler İçin Teknik Hatalar İnterlok Kumaş Nasıl Olur? İnterlok Kumaş Kullanım Alanları İnterlok Kumaş Fiyatları İnterlok Kumaş Sağlıklı mı? kumaşın hem ön hem de arka yüzü nervürlüdür. Bu örgüler her iki tarafta da pürüzsüz görünür ve genişlikte çok az esnekliğe sahiptir, ancak uzunlukta iyi bir esnekliğe sahiptir. Bu kumaşlar, her biri tek bir iplikten yapılmış iki nervürlü kumaşın birbirine kenetlenmesiyle yapılır.

İnterlok Kumaş Özellikleri Nelerdir?

• Sıkıdır ve formunu forma gibi örgülerden daha iyi tutar

• Bir örüntü mevcudiyeti gerektirirler.

• Kumaşın en son örülen örgüsü sadece sondan başlanarak dikilebilir.

• Yırtık dikişler kumaşta izler ve delikler bırakabilir

• Kırışıklıkları gidermek neredeyse imkansızdır.

• Minimum çekme yapısına sahiptir.

• Dikiş makinesi, kumaşı ve büzülmüş dikişleri yiyebilir. Bu sebeple atlanan dikişler sorun olabilir.

• İşlenmemiş kenarlarda kıvrılmazlar.İnterlok Kumaş Alanlar 

İnterlok Kumaş ile Dikiş Çalışması

• Önerilen dikiş makinesi iğneleri 60 / 8-80 / 12 üniversal, esnek ve çift iğnelerdir.

• Önerilen elle dikiş iğneleri 5-9 numaralarıdır.

• Önerilen dikiş makinesi ayarları, dengeli bir gerginlikle 2 mm’lik bir dikiş uzunluğudur.

• Önerilen dikiş makinesi ayakları geniş düz dikiş, silindir ve zikzaktır.

• Önerilen düzen, örüntü mevcudiyeti, çift katmandır.

• Önerilen iplik, çok amaçlı polyester ve pamuk / polyester karışımıdır

• Önerilen araç ve gereçler keskin makaslar, keskin makaslar, pimler, kumaş ağırlıkları, yıpranma geciktiricidir. Kumaş Alanlar 

•Tavsiye edilen markalama araçları, mum ve karbon izleme hariç tüm türlerdir.

• Arayüzler nadiren kullanılır.

• Astarlar nadiren kullanılır.

• Kendinden kumaş, biye ve dantel gibi yüzeyler, ayrıca bağlamalar, nervürler, uygulanan elastik ve kılıflar gibi kenar bitirme tavsiye edilir

İnterloklara Uygun Örme Kumaş

Bu örgüler; tişörtler, elbiseler, bluzlar, palazzo pantolonlar, çekmeli pantolonlar, yapılandırılmamış ceketler, balıkçı yakaları, günlük etekler ve çocuk kıyafetleri gibi gündelik giysiler için önerilir.

Üç İplik Örme Kumaş

Üç örgünün kompakt iplik kumaşları ile oluşturulan yapılar aynı boya ve aynı boyama makinesi koşulları altında daha koyu ve daha canlı renkler gösterir. Bu yapı kompakt ipliklere sahip oldukları için daha fazla boya emer.

Daha düşük büküm numaraları daha yumuşak ve daha hacimli kompakt iplik kumaşlar aşınmaya karşı daha büyük bir dirence sahiptir ve boncuk boncuk bir hal alma eğilimi de pek görülmez. Kompakt iplik kumaşlar daha yüksek dayanıklılık gösterir. Örgü yapısının iplik özelliklerine benzer bir dayanıklılık. Daha sıkı ve daha yakın bir yapıya sahip olan birbirine geçmeli kumaş en yüksek patlama direncine sahip olduğu bulunmuştur.

Jarse Örme Kumaş

Basit bir tişörte bakarsanız, muhtemelen jarseden yapılmıştır. Jarse ile her dikiş bir örgü dikişidir, bu nedenle tüm ilmekler kumaşın bir tarafına çekilir. Jarse kumaşın ön kısmı pürüzsüzdür ve arka kısmı tamamen ters dikişlerden oluştuğu için daha dokulu bir görünüme sahiptir, bu da kumaş boyunca bir çubuk görünümü yaratır.

Çoğu jarse her iki yönde de uzanır: yukarı ve aşağı ve çapraz. Jarse kenarlarının kıvrılma eğilimi vardır, bu da dikişi ve kıvırmayı oldukça zorlaştırabilir ancak jarse pürüzsüz yüzeyi nedeniyle baskıları iyi alıyor.

Ribana Örme Kumaş

Daha önce hayal ettiğimiz o jarse tişörtü düşünün. Boyun bandı muhtemelen kaburga örgüsüdür. Kaburga, kumaşın her iki tarafında sırtlar oluşturmak için sırayla örgü ve ters örgü dikişleriyle yapılır. Kaburga örgüsü düz durur ve genişlikte uzunluktan daha fazla esnektir. Kaburga, bu esneklik nedeniyle harika boyun bandı ve manşet yapar.

Örme kumaş türleri, örme kumaş satan firmalar, örme kumaş fiyatları vb. içeriklere sahip olan kapsamlı yazımızı okumak için >>> “Örme Kumaş”

İnterlok Örmenin Endüstriyel Önemi

Günümüzde tüketiciler bu ürüne çok önem verir ve özel Interlok iki iplik örme kumaş alırlar. İnterlok örme kumaşları piyasaya çıkardığımızdan beri, insanlar interlokun ne olduğunu ve diğer örme türlerinden neden ve nasıl farklı olduğunu soruyorlar. Bu soruları cevaplamak için, örme kumaşları dokumalardan farklı kılan şeyin ne olduğunu açıklayarak başlamam gerekiyor.

Kumaşların nasıl yapıldığını biraz biliyorsanız, dokuma kumaşların birlikte dokunan çözgü ve atkı ipliklerinden oluştuğunu biliyorsunuzdur. (Bu konu hakkında daha fazla bilgi için, TBA blogundaki konuk yazılarına bakın.) Örme kumaşlar farklı yapılır. Örgü üretmek için, ipliği bağlı ilmeklere dönüştürmek için iğneler kullanılır. İki örgü kategorisi vardır: atkı örgüler ve çözgü örgüler. Çözgülü örmeler birçok iğne ve iplik kullanılarak yapılır. Ortaya çıkan kumaşlar arasında triko ve dokulu örgüler var, ancak bu kumaşlar ev dikişinde daha az kullanıldığından ve atkı örgülerinden çok farklı niteliklere sahip olduğundan, bu yazıda onlar hakkında daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Belki bir gün onlar hakkında daha derinlemesine konuşma fırsatım olur.

İntelok Kumaş Satıcıları Perspektifinden Üretim

Atkı örgüler, ileri geri hareket eden tek bir sürekli iplik kullanılarak yapılır (veya örgü, dikişsiz bir tişört veya tayt gibi bir tüp şeklinde yapılmışsa dairesel iğneler üzerinde). Örücüyseniz veya örmeyi öğrendiyseniz, dört temel örgü dikişini hatırlayabilirsiniz: düz, ters, atlama ve sarma. Bunlar atkı örgülü kumaşların çoğunu oluşturan dört ana dikiştir. Bu dört dikiş, örgüler için çok yönlülük sağlar. Her tür ilginç doku ve kumaş türü oluşturmak için birleştirilebilirler.

Farklı iplikler, kalınlıklar, elyaf türleri, renkler ve dikişlerin gerginliği (ne kadar sıkı örüldükleri), çok çeşitli örgü kumaşların oluşturulması için birçok fırsat sunar. En yaygın olarak bulunan örgülerden bazılarından bahsedeceğim: jarse, ribana örgü ve interlok, ancak diğer birçok örgünün de mevcut olduğunu unutmayın.

İnterlok örme kumaş ile dikiş yaparken birkaç şeyi aklınızda tutmalısınız

Dikeceğiniz giysinin bir örme kumaşın benzersiz özelliklerinden yararlanan bir giysi olduğundan emin olmalısınız. Vücudun üzerinde güzelce kalır ve örtülür. Ayrıca vücutla birlikte hareket ederler.

Bununla birlikte, bu özellikler, örgülerin daha sert bir dokuma kumaşın yapacağından daha fazla şekil kaybına neden olur. Örgüler kırışıklıktan güzel bir şekilde kurtulur, bu da örgülerin bakımı kolay olduğu ve çoğu dokuma kumaş törleri gibi genellikle ütülemeye ihtiyaç duymadığı anlamına gelir. Ancak bu kırışıklık önleyici özellik nedeniyle, örgüler de keskin bir kırışıklık oluşturmaz. Örneğin, örgü bir kumaşın plisi pek iyi tutmaz. Örme kumaşla pilili bir giysi dikerseniz, sonuçları hayal kırıklığına uğratabilir.

Örme kumaş türlerinin hepsi olmasa da çoğusu üretilme biçimlerinden dolayı esnektir. Ve bazı örgüler diğerlerinden daha fazla esnemektedir. Bir kumaş dikerken veya giysi seçerken bunu aklınızda bulundurmanız önemlidir. Bazı örgüler, kumaşa mükemmel bir esneklik ve toparlanma (çok fazla bozulma olmadan hızlı bir şekilde orijinal şekline dönme yeteneği) sağlayan Spandeks (likra veya elastan olarak da bilinir) içerir. Mayo kumaşı ve atletik giysiler genellikle bu elyafı içerir. Küçük bir miktar bile kumaşı önemli ölçüde değiştirir. Deseninizi (özellikle örme kumaşlar için yazılmışsa) tavsiye edilen bir gerilme yüzdesi için ve kumaşınızın senkronize olduğundan emin olmak için kumaşı kontrol etmelisiniz.

İnterlok Örme Kumaş Uygulama Alanları

Baskılı Örme İnterlok Kumaş
İnterlok Örme Kumaş
Düz, nervür, interlok ve ters örgü, diğer tüm atkı örgülü yapıların türetilebileceği dört temel atkı örgülü yapılardır. Bu temel yapıların fiziksel ve mekanik özellikleri büyük ölçüde farklılık gösterir. Yapısal farklılık nedeniyle örme kumaşlar farklı uygulamalarda kullanılmaktadır.

Farklı dikiş ve dikiş kombinasyonları örme kumaşın özelliklerini etkiler. Örme kumaşın fiziksel özelliği çoğunlukla ilmek yapısı, ilmek yoğunluğu, iplik halkası, rotor, kompakt ve hammadde, elyaf türleri, iplik bileşimi, büküm seviyesi vb. gibi faktörlere bağlıdır. 
Örgü yapısına ek olarak burada atkı örme kumaşların fiziksel özelliklerini etkileyen farklı faktörlerdir. Onlardan bazıları aşağıdaki gibidir:

İplik Mukavemeti
Numara
Düzgünlük
Büküm
Uzayabilirlik
Sertlik
Bitirme İşlemi
Makine göstergesi
Hız
İğne Zamanlaması
İğne Düzenlemesi
Örgü Elemanları
Makine Değişkenleri
Besleme Tipi
Girdi Gerilimi
Kumaş Koparma Gerilimi
Örgü Değişkenleri
Kuru Gevşetilmiş Durum
Tamamen Gevşemiş Durum
Bitmiş Hal
İnterlok Kumaş Üreticileri Nasıl Bir Yol İzler

-İlmek Koordinasyonu

Bir ilmek, iki iğne ilmeği çevresinde ve ikisi de taban çevresinde olmak üzere dört ciltleme veya geçme bölgesi sergileyen bir dikiştir. Bununla birlikte, tabanın etrafındaki iki iç içe geçme bölgesi ortadan kaldırılırsa, yeni bir yapısal eleman, yani kıvrım oluşturulur. Ayrıca, dört bağlama bölgesinin tümü çıkarılırsa, açıkça düz bir iplik segmenti, yani şamandıra gerçekleşecektir. Bir tutturma dikişi bir tutturulmuş ilmek, bir veya daha fazla kıvrım ilmekleri ve örme ilmeklerden oluşur. Tuck ilmekleri, kumaş uzunluğunu ve uzunlamasına esnekliği azaltır çünkü kıvrım ilmeğindeki daha yüksek iplik gerginliği, onları bitişik örme ilmeklerden kopararak daha küçük hale getirir ve daha fazla stabilite ve şekil koruması sağlar.

-Dikiş Döngüsü

Bir eksik dikiş veya yüzdürme dikişi döngü, bir veya daha fazla şamandıra ilmekleri ve örme ilmekler. Bayan dikiş (yüzdürme dikişi) kumaşlar, eşdeğer tüm örülmüş kumaşlardan daha dardır. Çünkü şamandıralar tarafından şeritler birbirine daha yakın çekilir, böylece genişlik yönündeki elastikiyet azalır. Kumaş stabilitesi artar.

Örme endüstrilerinde, süprem kumaş yapısının birçok türevi örgü, büzme, yüzdürme dikişleri ve bunların kombinasyonları başta tasarım amaçlı olmak üzere farklı nedenlerle geliştirilebilmektedir. Ayrıca örme kumaşların stabilitesini ve bazı fiziksel özelliklerini iyileştirmektedir. Bununla birlikte, farklı dikiş kombinasyonlarının süprem örme kumaşların boyut ve konfor özellikleri üzerinde önemli bir etkisi vardır. Kıvrımlı ve özlü ilmekler, atkı örme kumaşın patlama mukavemeti üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Tuck ilmek sayısı arttıkça, tek pike, çift pike, tek laktoz, çift laktoz ve tüm örgü ilmek içeren kumaşlarda (düz süprem) patlama direnci giderek azalmıştır.

Farklı dikişlerin farklı fiziksel ve mekanik özellikleri vardır. Kumaş yapısının kumaş genişliğine etkisi araştırılmış ve kıvrımlı dikişteki ilmek şeklinin bozulmuş olduğu ve yan şeritler birbirine çekilmediği için daha geniş bir tabana sahip olduğu görülmüştür. Ayrıca, kıvrımlı ilmek içeren kumaşın, hatalı ilmek içeren kumaşa göre daha düşük patlama direncine sahip olduğu gözlenmiştir.

-Dikiş Uzunluğu

Araştırma, düğümlü ilmek sayısının ve pozisyonunun, örme kumaşların patlama özelliklerini etkilediğini göstermiştir. Dikiş uzunluğunun süprem, tek laktoz ve çift pike gibi üç farklı örgü kumaş yapısının boyutsal ve mekanik özelliklerine etkisi de incelenmiştir. Dikiş uzunluğu arttıkça kumaşın boyutsal stabilitesi de giderek azalmaktadır.

Örme Kumaş Fabrikası Hataları

Örme kumaşlarda en büyük sorunlardan biri kesilip serbest bırakıldığında kenarlarda kıvrılmasıdır. Bunun nedeni, ipliğin orijinal şeklini geri kazanma eğiliminde olan, kumaş içindeki dengesiz ilmek yapısı ve iplik torkudur. Bir kumaş parçasının kenarları hareket için serbest olduğundan, kıvrılma olasılıkları daha yüksektir.

Örme Kumaşların Kıvrılması

Kıvrılma, süprem örme kumaşların dezavantajlarından biridir. Kesme, dikme ve bağlama sorunlarına neden olur. Örme kumaşın kıvrılma özellikleri büyük ölçüde örgü yapısına ve iplik bükülmesine bağlıdır.Tekstil ürünlerinden geçen hava akışı, esas olarak gözenek özelliklerinden veya boyut ve kumaş yapısı parametrelerinden etkilenir. Kumaşın hava geçirgenliğini etkileyen kumaş yapı parametrelerinden bazıları iplik inceleri, yoğunluğu ve örme yapının türüdür. Hava boşluğu dağılımı bir dizi önemli kumaş özelliğini etkiler. Örme bir yapının hava geçirgenliği ve gözenekliliği, kütle yoğunluğu, nem emiciliği, kütle transferi ve ısıl iletkenlik gibi fiziksel özelliklerini etkileyecektir.

İlmek uzunluğunun ve iplik numarasının büzülme ve spirallik ve alan yoğunluğu, yani metrekare başına gram GSM üzerindeki etkisi incelenmiştir. Pamuklu süprem kumaşın Spiral ve GSM üzerinde en önemli etkinin ilmek uzunluğu veya ilmek uzunluğunun olduğu görülmektedir.

Aynı şekilde iplik numarası da onları etkiler. Aslında, dikiş uzunluğunun artması ve bazı istisnalar dışında iplik numarasının artmasıyla spirallik artar. İplik numarası arttığında spiral artar ve bunun tersi de geçerlidir. Diğer örme ve iplik parametrelerine ek olarak, dikiş tipinin etkisi örme kumaşların patlama direncine etki eder. Örgü yapısının tipi, örme kumaşların uzayabilirliği ve dayanıklılığı üzerinde bir etkiye sahiptir.

İnterlok Üretimi Yapan Yerler İçin Teknik Hatalar

Örme parametreleri, özellikle iplik besleme yükü, kumaşın gevşeme görünümü ve yapıları üzerinde etkilidir. İplik besleme yükünün arttırılması iplikte gerilmeler oluşturur, ilmek oluşumunu etkiler ve ayrıca kumaş yapısını, görünümünü ve gevşemedeki davranışını etkiler. Büküm çarpanının (TM) pamuk ring ve kompakt iplik üzerindeki etkisi araştırılmış ve anlaşılmıştır.

TM’nin örme kumaşların örtü özellikleri üzerinde önemli bir etkisi vardır. Genel olarak, birçok araştırmacı örgü parametrelerinin bazı fiziksel özellikler üzerindeki etkisi üzerine çalışmalar yapmış ve başta iplik numarası, hammadde türleri, olmak üzere iplik parametrelerinin etkisi üzerinde çalışmışlardır. Çok az sayıda araştırmacı, örgü parametrelerinin, özellikle makine göstergesi, dikiş yoğunluğu besleme ve sökme geriliminin kumaş boyutsal ve büzülme, spirallik, patlama, boncuklanma ve hava geçirgenliği gibi rahatlık özellikleri üzerindeki etkisi üzerine çalışma yapmıştır.

Süprem örme kumaşların alan yoğunluğu, kumaş kalınlığı, hava geçirgenliği, drape gibi bazı fiziksel özellikleri üzerinde üç farklı dikiş türünün (örgü ilmek, triko ilmek ve eşit oranda eksik ilmekle örmek) kombine etkisi üzerine yetenek, esneme iyileşme ve büzülme. İnterlok, interlok örgü, çift örgü, double-jarse, pamuklu interlok, interlok jarse… Bunlar, interlok örgü kumaşı tanımlamak için daha önce duymuş olabileceğiniz şeylerdir. Lakin interlok’un gerçekte ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? Başınızı sallıyorsanız, yalnız değilsiniz.

İnterlok Kumaş Nasıl Olur?

İnterlok Kumaş Nasıl Olur?
İnterlok Kumaş Örgü Şeması
İlk bakışta interlok kalın bir jarseyi hatırlatır. Aslında her ikisi de örgü kumaş ailesine ait oldukları için yakından ilişkilidir. Örgü kumaşların inşa edilme şekli nedeniyle (dokuma kumaşların aksine), çoğu örgü (ancak hepsi değil) tipik olarak bir miktar esnemeye sahiptir. İnterlok örgü ile normal süprem kumaş arasındaki temel fark, interlok örmenin inşa edilme şeklinden kaynaklanmaktadır.

Arka ilmekler birlikte örülerek, her iki taraftaki kumaşın galeri dönüşümlüdür. Bu, kumaşın iki katmandan oluştuğu izlenimini yaratabilir, bu nedenle çift örgü kumaş olarak anılır. Aynı zamanda kumaşa aynı görünecek ve hissedilecek iki pürüzsüz veya “sağ” taraf verir (yani kumaşın her iki tarafını da dış / görünür kumaş olarak kullanabilirsiniz).

İnterlok Kumaş Kullanım Alanları

Siyah Çelik İnterlok Kumaş Elbise Nedir?
Çelik İnterlok Kumaş Elbise Siyah
Üstler, tişörtler, etekler, elbiseler, pijamalar, çocuk ve bebek kıyafetleri , bebek battaniyeleri ve daha fazlasını yapmak için ideal bir malzemedir!

İnterlok Kumaş Fiyatları

Siyah İnterlok Kumaş Fiyatları
Siyah İnterlok Kumaş Fotoğrafı
İnterlok örmeler piyasada iyice yer edinmiş kumaşlardır. En pahalıları çelik interlok kumaş olarak kayda geçmiştir. Çelik interlok kumaş fiyatları İstanbul ilinde dövizin artmasıyla beraber gittikçe yükselmeye devam etmektedir. Küçük esnaf yine parti malı interlok kumaşa tabi olacağa benziyor. Belki de parça kumaş peşine düşmektense mesleği bırakır. Bırakan yok mu? Saymakla bitmez!

İnterlok Kumaş Sağlıklı mı?

Pamuklu interlok kumaş, dokunmak için süper yumuşaktır. Herhangi bir spandeks (elastan veya likra olarak da bilinir) olmadan iyi miktarda doğal esneme özelliğine sahiptir. Bu, onu doğal elyaflarla çalışmayı tercih eden terziler için çevre dostu bir malzeme seçimi yapar. Daha da iyisi, organik olarak yetiştirilmiş pamuktan yapılmış interlok örgüyü ellerinize alabilirsiniz.

Çifte kazanç! İnterlok örgü diğer örgülere göre biraz daha kalın ve daha sağlamdır. Kenarlarda kıvrılmaz, bu malzeme ile kumaş kesimhaneleri ve tekstil dikiş atölyeleri içinde çalışmak keyifli hale gelir. Örgü ile dikiş dikmekte yeniyseniz, interlok harika bir başlangıç ​​noktasıdır. 

İnterlok örgü, yüksek kaliteli bir his ile inanılmaz derecede yumuşaktır . Bana inanmıyorsanız, bir örnek sipariş etmenizi ve kendi başınıza hissetmenizi tavsiye ederim.

Uyarıyorum! Muhtemelen tüm gardırobunuzun (ve hatta çarşaflarınızın) interlok örme kumaştan yapılmasını isteyeceksiniz

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam121
Toplam Ziyaret189588
Duyurular
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat